Een Merkbanner instellen

Door een Merkbanner in te stellen, kunt u uw virtuele tour voorzien van een afbeelding naar keuze, een bedrijfslogo, een foto van uzelf, enzovoort. U kunt een link aan uw banner toevoegen waar uw klanten op kunnen klikken en zij worden vervolgens doorverwezen naar een webpagina naar keuze.

Banners worden gemaakt door een Team. U kunt voor elk Team een banner maken. De leden van elk Team hebben dezelfde Teambanner.

De Merkbanner zal linksboven worden weergegeven wanneer uw klanten uw tour bezoeken.  Wanneer ze de afbeelding selecteren, zullen ze worden doorgestuurd naar de URL die u als uw Merkbanner heeft ingesteld.

1. Log in op uw account via de Beheerdersconsole op app.ricohtours.com
  2. Selecteer uw Team in de linkerbovenhoek als dit nog niet is gebeurd
  3. Selecteer Screen_Shot_2021-02-22_at_10.12.07_PM.png'Instellingen'
  4. Kies uw afbeelding onder ' Merkbanner'
  5. Voer de URL in waarnaar u uw klanten wilt doorverwijzen om
  6. Selecteer 'OPSLAAN '

Dit is wat uw klanten zullen zien wanneer ze uw tour bekijken: