[3.10.2021] Introductie van TOUR BEWERKEN voor Tourpaden en Plattegronden

Het volgende is een introductie van de functie die is uitgebracht op 3.10.2021.

Er is een nieuwe functie toegevoegd om de gebruikersinterface voor het maken van Tourpaden en Plattegronden te verbeteren. Hoewel de bestaande interfaces nog steeds beschikbaar zijn, hopen we dat u deze nieuwe gebruikersinterface intuïtiever en gemakkelijker zult vinden om het pad om terug te gaan in te stellen bij het maken van een Tourpad.

Introductie van Tour Bewerken

Er is een knop Edit_tour.pngtoegevoegd aan de rechterbovenhoek van het scherm voor het maken van een tour.

Met deze interface kunt u gemakkelijker Tourpaden en Plattegronden maken.  Tourpaden zullen uw retour-pad weergeven. Met Tours Bewerken kunt u:

Een Tourpad opzetten

In het verleden werd elke afbeelding afzonderlijk geselecteerd en werd het tourpad slechts in één richting ingesteld.

Vier punten die zijn verbeterd

• Het tourpad kan nu worden ingesteld voor alle afbeeldingen op één scherm.
  • U kunt nu tegelijkertijd een bi-directioneel tourpad instellen.
  • In één oogopslag kunt u zien of een afbeelding een pad heeft ingesteld.
  • U kunt een tourpad verwijderen door het naar de prullenbak te slepen.

Een Tourpad maken op uw desktop.

Een Tourpad maken op uw mobiel.

Klik hier om te bekijken hoe u een Tourpad instelt.
Web-app:https://help.ricohtours.com/hc/articles/360056451994
Mobiele app:https://help.ricohtours.com/hc/articles/360062018054

Afbeeldingen uploaden

U kunt afbeeldingen uploaden door afbeeldingen die op uw computer zijn opgeslagen te slepen of door afbeeldingen te selecteren via de knop Toevoegen .

Uw afbeeldingen sorteren

Klik op de knop Sorteren om de miniaturen van de afbeeldingen weer te geven.
U kunt ook de volgorde wijzigen waarin de miniaturen in de tour worden weergegeven door ze te slepen.

Een Plattegrond maken

Er is een tabblad Plattegrond toegevoegd aan het bewerkingsscherm van de tour.
U kunt nu miniatuur-afbeeldingen slepen om ze op de plattegrond te plaatsen.
Het is sneller en intuïtiever in gebruik dan eerdere releases.

Klik hier om te bekijken hoe u Tourpaden maakt.
Web-app:https://help.ricohtours.com/hc/articles/360058327853

Dit zijn de functies die zijn bijgewerkt in 3.10.2021.
We hopen dat u RICOH360 Tours zult blijven gebruiken voor uw bedrijf.